Image Alt
ZAT CNC μηχανήματα

Εταιρία

Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε οριζόντιους τόρνους, κάθετα κέντρα κατεργασίας, μακράς τόρνευσης, ρούτερ, λέιζερ κοπής & χάραξης, στράτζες και ψαλίδια ανάμεσα σε μεγάλους και ποιοτικούς οίκους Αμερικής, Αγγλίας, Ιαπωνίας, Ταιβάν και Κίνας.

ZAT CNC μηχανήματα

εταιρια

zat cnc machines

Η εταιρία μας λειτουργεί υπό ΝΕΑ διεύθυνση και έχει νέο “πρόσωπο”. Μαζί, βρίσκουμε λύσεις για το μηχανουργείο σας με καινοτόμες ιδέες που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας. Με τεχνική και εμπορική εμπειρία από το 1999, σας παρέχουμε CNC μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στα μέτρα του μηχανουργείου σας και την τεχνική υποστήριξη που σας αξίζει για να είστε καλυμμένοι σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Τέλος στις άσκοπες αγορές υπερτιμημένων μηχανημάτων με ελλιπή τεχνική υποστήριξη. Ελάτε να συζητήσουμε για τις ανάγκες σας και να βρούμε την καλύτερη επιχειρηματική λύση για τα εξαρτήματά σας.

Σε εμάς θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε οριζόντιους τόρνους, κάθετα κέντρα κατεργασίας, μακράς τόρνευσης (Swiss type), ρούτερ, λέιζερ κοπής & χάραξης, στράτζες και ψαλίδια ανάμεσα σε μεγάλους και ποιοτικούς οίκους Αμερικής, Αγγλίας, Ιαπωνίας, Ταιβάν και Κίνας.

Στόχος μας είναι η σωστή επιλογή εξοπλισμού για την επιχείρησή σας για να έχετε την πιο παραγωγική πορεία με τα πιο σωστά αποτελέσματα στα εξαρτήματά σας. Η εταιρία μας αναλαμβάνει πλήρως τη τεχνική διάγνωση και την τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση. Η εγκατάσταση, η επίδειξη και η εκμάθηση των μηχανημάτων στον χώρο σας, πραγματοποιείται εντελώς δωρεάν σε κάθε αγορά νέου CNC μηχανήματος από εμάς. Επίσης σας παρέχουμε πλήρη πακέτα εκπαίδευσης στον χώρο σας για τα μηχανήματα που προμηθεύεστε από την εταιρία μας. Με την εμπιστοσύνη σας τόσα χρόνια, συνεχίζουμε δυναμικά να είμαστε κοντά σας σε κάθε βήμα και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό!

εταιρικο προφιλ

ZAT CNC μηχανήματα

Με τεχνική και εμπορική εμπειρία από το 1999, σας παρέχουμε CNC μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας στα μέτρα του μηχανουργείου σας και την τεχνική υποστήριξη που σας αξίζει για να είστε καλυμμένοι σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

Αναγνωστόπουλος Χαρίλαος, Διευθύνων Σύμβουλος
zat cnc machines

Εγκαταστάσεις

Βρισκόμαστε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 900 τ.μ. στον Ασπρόπυργο Αττικής με χώρο επίδειξης – έκθεση ετοιμοπαράδοτων CNC μηχανημάτων για να αποκτήσετε το μηχάνημα που χρειάζεστε άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία. Επίσης έχουμε αποθήκες ανταλλακτικών για την γρήγορη εξυπηρέτησή σας και γραφεία για να βρούμε λύση σε ότι χρειάζεστε, πρόσωπο με πρόσωπο.

η γνωμη σασ

πελατεσ
EXCEL GLASS ACCESSORIES

Κ. Τζίτζος

Όταν πρόκειται για νέα αγορά εξοπλισμού για το μηχανουργείο μας, ξέρουμε πως η ZAT CNC Machines θα μας ωθήσει στη σωστή επιλογή μηχανήματος σύμφωνα με τις ανάγκες μας.

ΒΙΟΚΑΛ Καλαθά

Γ. Καλαθάς

Ξεκινήσαμε την συνεργασία μας με την αγορά απλών CNC μηχανημάτων. Σήμερα έχουμε φτάσει να έχουμε και πολύπλοκα μηχανήματα στην παραγωγή. Κάθε επιλογή σωστή και ότι ακριβώς χρειαζόμασταν για το μηχανουργείο μας.

ΒΕΞΑΜ

Θ. Μπούτας

Συνεργαζόμαστε πάνω από 20 χρόνια με τη ZAT και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως πρόκειται για επαγγελματίες με έμπειρο και ευδιάθετο προσωπικό, έτοιμοι να σε καλύψουν και να βρουν λύση σε ότι χρειαστείς.

EVIK

Κ. Καρανικόλα

Με την ΖΑΤ.. συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια, παρέχει πληθώρα λύσεων κι επιλογών σύμφωνα με τις ανάγκες μας στα CNC μηχανήματα, το τεχνικό προσωπικό της είναι άρτια καταρτισμένο και λαμβάνουμε πάντα άμεση και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση.